doTERRA

Heldere huid, diepere slaap, kalmerend, immuun stimulerend, spijsvertering ondersteuning en nog veel meer…

Waarom ik doTERRA kies

Essentiele olien doTERRAEssentiële oliën bevatten vluchtige aromatische verbindingen – wat een mooie manier is om te zeggen: kleine organische moleculen die verschillende beschermende, reproductieve en regeneratieve doeleinden dienen.

Intuïtief weten we vaak dat we planten moeten zoeken om kwalen te verzachten, symptomen te verminderen en ons welzijn te verbeteren.

We weten dat nippen aan pepermunt onze spijsvertering ondersteund.

We weten dat tea tree (melaleuca) kan worden toegepast op beten en steken.

De wellnesswereld heeft lyrisch gezongen over de effectiviteit van de eenvoudige citroen; dat slechts een persing of twee in je ochtendwater effectief is om je stofwisseling op gang te brengen en het ontgiftingsproces van de lever te ondersteunen.

Wanneer we voelen dat onze zenuwsystemen schreeuwen om kalmte, of we een betere nachtrust nodig hebben, gaan we instinctief op zoek naar lavendel.

Maar waar je je misschien niet al te bewust van was, is dat:

Het lokaal aanbrengen van rozemarijnolie kan helpen bij het verminderen van cellulitis en vochtretentie.

Ylang Ylang een afrodisiac is (oh yes!)

En citroengras ruikt niet alleen fenomenaal, maar het zuivert ook de lucht wanneer je deze diffused en kan stimulerend werken voor je lymfesysteem.

Het is geen rocket science. Het is precies zoals Mama Earth het bedoeld heeft.

In tegenstelling tot ons mensen, kunnen planten zichzelf niet beschermen tegen de elementen met muren van bakstenen en een dak. In plaats daarvan vertrouwen ze op deze aromatische verbindingen die ongedierte afweren, vriendelijke herbivoren aantrekken en de plant genezen van letsel en infectie. Deze verbindingen van de bloembladen, bladeren, schors, hars en schil van de plant spelen een cruciale rol in zijn levensduur en veerkracht. Met andere woorden: essentiele oliën zijn het immuunsysteem van de plant.

Het is gemakkelijk in te zien waarom het extraheren van deze verbindingen en het inbrengen in onze levens ons op dezelfde manier kan helpen als zij de plant helpen. Maar – en dit is belangrijk – het is van cruciaal belang dat je enorm selectief bent met welke essentiele oliën je kiest te gebruiken. Met duizenden merken die er zijn, waarvan de meeste synthetische verbindingen bevatten of die op zijn minst sterk worden verdund met ‘multi-purpose liquid’, is zuiverheid van het grootste belang.

Ik heb ervoor gekozen om mezelf op één lijn te brengen met de essentiele oliën van doTERRA – zowel professioneel als enthousiaste gebruiker – vanwege hun puurheid, in de allereerste plaats, en de uitstekende lengtes waar ze tot gaan, om deze zuiverheid te bereiken die ons de veiligste, meest effectieve en hoogste kwaliteit essentiele olien geven.

Nooit eerder was het woord ‘organisch’ meer top of mind. Als bewuste consumenten streven wij ernaar producten te selecteren die veilig, effectief en zo betaalbaar mogelijk zijn; producten die vriendelijk zijn voor de aarde en voor ons lichaam. We willen weten dat wat we inzepen, wat we binnenkrijgen en wat we inademen zo goed, kwalitatief en natuurlijk mogelijk is. We weten nu meer dan ooit het belang van kwaliteit.

tara-bliss-doterra-item-2.jpg

Een wereldwijde pelgrimstocht …

Vetiver uit Haïti.
Oregano uit Turkije.
Wintergreen uit Nepal.
Wierook uit Somalië.
Kardemom uit Guatemala.
Ylang Ylang uit Madagascar.
Douglas Fir uit Nieuw Zeeland.
Citroen en bergamot uit Sicilië.
Citroengras uit Zuid-India.
Tea Tree en eucalyptus uit Australië.

Ik zou door kunnen gaan.

doTERRA zoekt planten uit gebieden waar ze een inheemse soort zijn of ze het beste gedijen, vanwege vochtigheid, bodemgesteldheid en duurzaamheidspraktijken.

Deze inspanningen zorgen ervoor dat we als consumenten een product ontvangen dat de absoluut beste chemie voor ons lichaam biedt. Elke druppel olie moet aan strikte tests voldoen, en daarvoor is het volgende vereist:

Strenge testen verzekeren de aanwezigheid van de gewenste therapeutische kwaliteiten.

Testen door derden garandeert de afwezigheid van toxines, contaminanten en micro-organismen.

Zuiverheid van oliën garandeert geen negatieve bijwerkingen of geneesmiddelinteracties.

Het is belangrijk om op te merken dat deze oliën geen herbiciden, pesticiden, onkruid of vulstoffen bevatten … gewoon pure pracht van Moeder Natuur, gevangen in een lief klein amberkleurig flesje, verpakt met een doTERRA-label. En als de testen niet voldoen aan hun strenge normen, dan zal die olie eenvoudigweg van de markt worden gehaald. Ik weet niets over jou, maar dat geeft mij veel vertrouwen in hun integriteit.

Maar er is een andere (meer ontroerende) reden waarom doTERRA de wereld overgaat om hun olie te verzamelen. Telkens wanneer je een flesje essentiele olie van doTERRA koopt, ondersteun je iedereen die bij de toeleveringsketen is betrokken.

En waarom ook jij van doTERRA zal gaan houden …

Essentiele olien doTERRAHet gebruik van etherische oliën van doTERRA in je leven zal van invloed zijn op je gehele levensstijl en die van je geliefden door prioriteit te geven aan de behoeften van je welzijn en de wereld.

Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die niet van deze oliën zou kunnen profiteren. Daarom ben ik een partnerschap aangegaan met een bedrijf met integriteit en ziel.

Ze gaan verder dan ‘organisch’ en via hun Co-Impact Sourcing Model en filantropisch werk met Healing Hands. Ik kon geen betere manier bedenken om anderen te helpen op hun reis naar wellness.

Wanneer je de essentiële oliën hebt, zul je het heerlijk gaan vinden dat je;

– Het comfort hebt om je altijd eerst tot je essentiële oliën te wenden.
– Veranderingen aan je innerlijke zijn bewerkstelligt en tegelijkertijd duizenden mensen over de hele wereld steunt die het het meest nodig hebben –  één druppel per keer
– E
en leven lang ondersteuning krijgt van ons – hoe meer je je oliën gebruikt, hoe meer je je repertoire en beloningen van doTERRA uitbreidt.
– De solide community die we online en persoonlijk hebben.

Ik raad je aan te starten met de HOME ESSENTIALS KIT

Home essential kit:
Peppermint: verkoelend, geeft energie, verzacht een rommelige buik
Lemon: detoxifying, schoonmaken, focus, lekker in de saladedressing
Lavender: kalmeert zenuwstelsel, verzacht geïrriteerde huid, goede nachtrust
Oregano: natuurlijke antibiotica!
Tea Tree: goed voor beten en steken, voor op de pukkeltjes en tegen insecten
Frankincense: tegen ontstekingen, goed tegen veroudering van de huid
Easy Air: voor de luchtwegen, geeft energie, goed bij astma
Ice Blue: voor spierpijn
OnGuard: beschermend, tegen bacteriën, versterkt immuunsysteem, antioxidanten
DigestZen: voor spijsvertering, tegen maagzuur, opgeblazen, krampen, misselijkheid
Plus de diffuser!
Hiernaast krijg je ook:
– een welkomstemail met een PDF hoe je aan de slag kunt gaan
– 150 uses for your home essential kit pdf
– 30 min wellness consult met mij
– toegang tot onze The Essential Oil Straters Facebook groep, waar je alle ins en outs leert over hoe je deze prachtige oliën kunt gaan toepassen in je leven.

Klaar om je essentiële oliën te bestellen?

2. Klik op Join & Save
3. Kies het juiste land (Nederland)
4. Kies Wholesale Customer (of Wellness Advocate mocht je de olie met anderen willen delen, kun je later altijd nog wijzigen)
5. Vul je persoonlijke informatie in
6. Bij Enroller id vul je in: 5461056
7. Klik op verify (nu zou je mijn naam moeten zien)
8. Kies een wachtwoord
9. Klik naar de volgende pagina (next page)
10. Selecteer je inschrijvingspakket. Als je een kit koopt, hoef je geen introductiepakket/inschrijfkosten van €20 te betalen en dit is de slimste manier om mee te doen. De populairste kits en wat we aanbevelen zijn de Natures Solutions Kit en Home Essentials Kit. Als je gewoon wilt beginnen met een paar oliën in plaats van met een set, begin dan met het typen van de naam van de olie in het zoekveld en het zal verschijnen voor je om het te selecteren en vergeet niet om het introductie pakket (twv €20) aan te vinken en toe te voegen.
11. Voeg je betaalgegevens in.

12. Zodra de betalingsprocessen zijn voltooid, wordt je gevraagd of je jouw Loyal Rewards Program-bestelling (LRP) wilt instellen. Dit is echter vrijwillig, als je de zakelijke mogelijkheid wilt verkennen, is een maandelijkse bestelling essentieel, zodat je betaalde provisies kunt krijgen. Als je gewoon geïnteresseerd bent om klant te zijn, zul je dol zijn op de LRP voor de gratis productpunten! Als je bent ingeschreven met de Essential Collection of de Home Essentials Kit, raad ik je aan de Mood Management-oliën toe te voegen aan je LRP-bestelling voor de volgende maand. Als je bent ingeschreven met de Natures Solutions Kit, kun je de Emotionele Aromatherapiekit volgende maand in je LRP-bestelling plaatsen. Je kunt deze stap ook overslaan en later instellen.