Ervaringen

Ik volg nu twee jaar yoga les bij Steffi. Ik begon als een beginner bij de zondag ochtend les. Steffi’s lessen zijn goed om in te stappen omdat ze fijn beschrijft wat je moet doen met je lichaam in de verschillende poses. De lessen zijn wel een workout, dus in het begin moest mijn lichaam wel wennen — yoga is echt niet alleen maar ontspannen op de grond liggen! Na 1,5 jaar elke zondag yoga had ik de smaak te pakken en wilde ik verder mijn practice ontwikkelen.

Steffi had een actie voor een reeks prive lessen waarbij we 6 weken lang, 3 keer per week ’s ochtends bij haar thuis werkte aan mijn doel: de hoofdstand. Om 7:00 stond ik voor de deur en had Steffi’s alles al klaar staan. Ze bedacht elke keer weer een andere les die mij hielp te werken naar de hoofdstand. De prive lessen waren erg fijn want Steffi hielp mij met betere alignment in de poses door middel van fysieke adjustments en aanwijzingen met haar stem. Ook luisterde ze goed naar mijn wensen toen ik bijvoorbeeld een wat ruistere les nodig had. Steffi wisselde de lessen leuk af door nieuwe poses te proberen of een bepaalde pose verbeteren met props zoals blokken en riemen. Het resultaat? Na 6 weken kon ik de hoofdstand in de vrije ruimte en dat is allemaal te danken aan mijn lieve docente Steffi! Ik kijk met alleen maar goede herinneringen terug aan deze periode en ben Steffi erg dankbaar dat zij mij heeft geholpen met mijn reis naar een regelmatige yoga practice in mijn leven.

Irene Huberts

De yoga van Steffi past heel goed bij mij: Steffi weet zowel beginners als gevorderden uit te dagen. Een ander thema, een andere yogastijl of nieuwe houdingen zorgen ervoor dat geen les hetzelfde is. Ik heb gelijk een strippenkaart gekocht na de eerste practice. Het is erg leuk om te merken dat ik na de eerste reeks al verbetering zie in mijn houdingen. Na afloop voel me altijd ontspannen en fit tegelijk, heerlijk!

Lisanne van Niekerk

Ik kreeg van Steffi een bijzondere prive yoga les in het park. Van tevoren vroeg Steffi of ik bepaalde vragen of blessures had. Tijdens de les ging ze zowel op mijn vragen in als op de blessures die ik had genoemd. De opbouw van de les was heel prettig. Steffi begon meteen met voor mij nieuwe oefeningen gericht op de blessure gebieden. Dit was een goede voorbereiding voor de rest van de les waarin ik nauwelijks last had van mijn blessures. Tijdens de les was er een prettige afwisseling van intensiteit en ontspanning in de oefeningen. Steffi zorgde ervoor dat ik mij compleet kon focussen op de oefeningen en gaf goede en duidelijke aanwijzingen voor verbetering van de asanas. Ik heb tijdens deze les nieuwe houdingen geleerd, de bekende houdingen verbeterd en heb onwijs genoten van een heerlijke en bijzondere yogales in het park.Dankjewel Steffi!