Mijn verhaal

Toen ik bezig was met mijn Master opleiding Architectuur was ik opzoek naar iets wat mij wat ontspanning kon geven. Yoga was altijd al een hobby van mij die ik toen weer heb opgepakt. Door een 30 dagen yoga en meditatie challenge van Baron Baptiste was ik helemaal om. Dit is wat mij helpt, het geeft mij ruimte en rust in mijn lijf en hoofd.

Ter verdieping van mijn practice heb ik in 2014 een teacher training gedaan op Bali. Al kort daarna kwam ik erachter dat ik het lesgeven toch wel heel erg leuk vond en begon ik met een wekelijkse yogales op de zondagochtend. Eind 2015 besloot ik mijn dagelijkse werk op een lager pitje te zetten, zodat ik meer kon gaan doen waar ik blij van wordt. Ik ging nadenken en kwam erachter dat ik mij altijd zo licht, blij en relax voel na het lesgeven, dus ik besloot ik wil meer lesgeven. Zo is het balletje gaan rollen en inmiddels geef ik 10+ lessen in de week.

Ik ben gek op de anatomie en de allignment van het lichaam in de yoga. Daarom vind ik het dus heerlijk om hier steeds meer over te leren. Regelmatig ga ik dan ook naar workshops en trainingen om mijzelf steeds meer te verdiepen in de anatomie en filosofie van yoga.

Mijn lessen zijn een leuke mix tussen vinyasa, slow flow en yin. Het zijn heldere lessen, met een duidelijke opbouw en veel aandacht voor de allignment, zodat mijn studenten het beste aan hun lichaam kunnen geven.

Frog Lotus Yoga – RYT 200 hr Vinyasa Flow – Augustus 2014
Sadie Nardini – Core Strength Vinyasa Trained – Augustus 2016
Yoga Moves – RYT 300 hr Advanced Your Yoga – 2016-2017
Coral Brown – Mandala of Asana Shive Rea – January 2017
Leslie Howard – Yoga for Pelvic Health – February 2017
Alison Melvin – Yin Yoga and Energy – February 2018
Isa Herrera – Female Pelvic Floor Training – Augustus 2018